שלום, האם חלבון נוזלי של ביצה עדיף על חלבון קשה (ביצה קשה)? האם חלבון נוזלי מסייע להורדת הכולסטרול?
חלבון נוזלי של ביצה מכיל את אותם רכיבים כמו של חלבון מבושל של ביצה
השוני הוא בסידור מרחבי שונה של החלבונים , חלבון מבושל עבר תהליך שנקרא דנטורציה
עדיף לבשל חלבון של ביצה כי אז גם נפתרים מטפילים שיש בביצה, גם הם עוברים דנטורציה ולא מזהמים את המעיים שלנו.
חלבון של ביצה לא עוזר כנגד ייצור עודף של כולסטרול מהכבד אלא רק תזונה מאוזנת ומותאמת לך פעילות גופנית משולבת ותוספי תזונה שהם מינרלים, ויטמינים חומצות שומן חיוניות וחומצות אמינו לטיפול ביתר כולסטרול.
התשובה ניתנה על ידי דפנה לב היא תזונאית מומחית בספורט דיאטה ותזונה נכונה , מנהלת עלי דפנה- שילוב מנצח של ספורט ותזונה,
טלפון: 054-5468336