מה ההכשרה הנדרשת מדיאטנית קלינית?
בדרך כלל דיאטנית קלינית היא בעלת תואר ראשון בביוכימיה ותזונה, שנחשבת תת התמחות של מדעי החיים. במקרים רבים דיאטניות קליניות ממשיכות לתארים מתקדמים (לפחות תואר שני), וכן משתתפות במגוון קורסי העשרה כמו הפסיכולוגיה של הטיפול, השתלמויות בחידושים המחקריים והטיפוליים בתחום, וכו'. ה
לימודים לתואר ראשון בתזונה כוללים מגוון קורסים בביולוגיה, פיזיולוגיה וביוכימיה, וכן הכשרות מעשיות ותיאורטיות בפסיכולוגיה ובגישה לטיפול.