dietitian.co.il
כניסה למנהלים

פורום דיאטה

מנהלי הפורום:
ענת מטיאש
ענת מטיאש
ענת מטיאש דיאטנית תואר שני מאוניברסיטת..
הודעות רלוונטיות מהפורום:
קלוריות בתות אחד ובאגס
22/01/2019 22:53 שלום, רציתי לדעת כמה קלוריות יש בתות גדול אחד. אני יודעת שזה 33 קלוריות ל-1
רנית
24/11/2018 19:18 שלום רנית  תפריט של 800 קלוריות ליום עלול להיות מסוכן ומכיון שאינו עולה על
איזה לחם שיפון בריא יותר לחולי טרום סכרת?
17/04/2019 22:03 שלום, אודה לקבלת תשובה, איזה לחם בריא יותר לחולי טרום סכרת: לחם קל 60% שיפו
דיאטה בתחילת ההיריון
28/07/2019 11:38 לפני כחודש התחלתי דיאטה ואז גיליתי שאני בהיריון, האם אני יכולה להמשיך בדיאט
כניסה לפורום

מנהלי הפורום

ענת מטיאש
ענת מטיאש

ענת מטיאש דיאטנית תואר שני מאוניברסיטת בן גוריון מומחית בתזונת ילדים נוער וספורט מקבלת באזורים מודיעין חולון פתח תקוה קבוצות ופרטי דיאטנית ספורטאים ובעלת נסיון ומוניטין של 15 שנה ועדת ילדים עתיד ודיאטנית עירית ירושלים ועוד

כתוב נושא חדש     « לעמוד הפורום
שלום רב
יש לי שאלה לגבי ערכים תזונתיים בכלל וחלבון בפרט.
ישנם מזונות הכוללים כמות גבוהה של חלבון במיוחד דגנים וקטניות שכאשר מבשלים אותם הערכים התזונתיים שלהם בכלל, ובפרט חלבון משתנים לרעה.
לדוגמא שיבולת שועל- כאשר היא לא מבושלת הערך התזונתי שלה הוא 16.89 גרם חלבון ל100 גרם וכאשר היא מבושלת רמת החלבון בה יורדת מתחת ל-5 גרם לכל 100 גרם.
עוד דוגמא- עדשים לא מבושלות כמות החלבון בהם היא 25 גרם לכל 100 גרם ולעומת זאת במבושלות כמות החלבון הינה 9 גרם חלבון לכל 100 גרם.
אשמח אם תוכלי להסביר בקצרה למה ובאיזה דרך אפשר לשמור על כמות חלבון גבוהה בשיבולת שועל חוץ מאשר לאכול אותה ככה בלי בישול או דייסה.

18/02/2019 15:22
שיבולת שועל     ו    רונה רונה    
« הודעה נוכחית

שלום רב
יש לי שאלה לגבי ערכים תזונתיים בכלל וחלבון בפרט.
ישנם מזונות הכוללים כמות גבוהה של חלבון במיוחד דגנים וקטניות שכאשר מבשלים אותם הערכים התזונתיים שלהם בכלל, ובפרט חלבון משתנים לרעה.
לדוגמא שיבולת שועל- כאשר היא לא מבושלת הערך התזונתי שלה הוא 16.89 גרם חלבון ל100 גרם וכאשר היא מבושלת רמת החלבון בה יורדת מתחת ל-5 גרם לכל 100 גרם.
עוד דוגמא- עדשים לא מבושלות כמות החלבון בהם היא 25 גרם לכל 100 גרם ולעומת זאת במבושלות כמות החלבון הינה 9 גרם חלבון לכל 100 גרם.
אשמח אם תוכלי להסביר בקצרה למה ובאיזה דרך אפשר לשמור על כמות חלבון גבוהה בשיבולת שועל חוץ מאשר לאכול אותה ככה בלי בישול או דייסה.


תוכן מומלץ
קהילת דיאטניות - בואו הצטרפו
Copyright © 2019 dietitian.co.il כל הזכויות שמורות
אתר דיאטניות מציג בפניכם מידע ועסקים מומלצים מתחום דיאטה
מחפשים דיאטנית מומלצת? נשמח לעמוד לרשותכם
אנחנו עובדים עם דיאטניות מובילות בישראל - השאירו פרטים ונדאג להפנות אליכם את הטובים ביותר

שם מלא:
טלפון:
אימייל:
יישוב:
אנחנו לא נשלח אליך SPAM לאימייל, המספר יעבור לספקים מומלצים בלבד!