dietitian.co.il
כניסה למנהלים

פורום דיאטה

מנהלי הפורום:
ענת מטיאש
ענת מטיאש
ענת מטיאש דיאטנית תואר שני מאוניברסיטת..
הודעות רלוונטיות מהפורום:
יוני
10/12/2018 13:40 שלום יוני bmi-32 ולכן לא יאשרו לו את הניתוח אלא אם כןיש גורמי סכון נוספים כ
לרוזה
17/09/2018 21:52 שלום רוזה 5 קג האחרונים הם בדכ הכי קשים  מומלץ להועץ בדיאטנית להתאים תוכנית
תוספת חלבון
04/09/2018 16:55 אלדד שלום אין צורך באבקת חלבון ניתן להגיע לבנית גוף גם עי חלבונים מהחי ומן
3 קילו מיותרים
21/03/2019 16:18 אני לא נחשבת שמנה או מלאה, אבל מרגישה שיש עלי 3 קילו מיותרים, כבר הרבה זמן,
כניסה לפורום

מנהלי הפורום

ענת מטיאש
ענת מטיאש

ענת מטיאש דיאטנית תואר שני מאוניברסיטת בן גוריון מומחית בתזונת ילדים נוער וספורט מקבלת באזורים מודיעין חולון פתח תקוה קבוצות ופרטי דיאטנית ספורטאים ובעלת נסיון ומוניטין של 15 שנה ועדת ילדים עתיד ודיאטנית עירית ירושלים ועוד

כתוב נושא חדש     « לעמוד הפורום
שלום יהודה, 
אכן ציפרלקס היא תרופה אשר מנגנון פעילותה (הקשור לזמינות סרוטונין) עלול לגרום לעלייה ממוצעת של כ 10% ממשקל הגוף, גם כאשר אין שינוי בהרגלי האכילה. 

לצערינו, גם כאשר מפסיקים ליטול תרופה הגורמת לעלייה במשקל, עצם ההפסקה אינה גורמת לירידה במשקל. 
ייתכן ועד היום הרגלי האכילה שלך גרמו למשקל גוף מאוזן, אולם כאשר האיזון מתערער, יש לערוך התאמות מחדש. 

איני ממליצה על דיאטות בזק או כדורים לירידה במשקל, שכן הללו לעיתים קרובות גורמים לעלייה מחודשת ונוספת. 
מציעה לך לקבוע פגישה עם איש מקצוע מתאים (דיאטן/ית קליני/ית) לצורך התאמת תוכנית אישית. 
בהצלחה! 
03/08/2018 01:48

לפני שנה וחצי התחלתי ליטול לוסטרל ואחר כך ציפרלקס. במקום.בלי לשים לב עליתי 9 קילו תוך חצי שנה.ה.אמרתי לרופאה והיא מיד אמרה שזה בגלל הציפרלקס.והפסיקה לי את התרופה מיד.אבל עברה שנה והמשקל נשאר אותו דבר.יש לציין שהרגלי התזונה שלי לא השתנו.לא לפני לא תטך כדי ולא אחרי.כלהחיים הייתי רזה ומשקל נורמלי.הגובה שלי 1.82.שנים שקלתי 75,עד התרופה הזו.עכשיו אני שוקל 83 84.זה זר לי מאוד. הסיפור הזה של כרס פתאום.מה אני עושה בעניין והאם גרסיניה קמבוגיה באמת עוזר להרזיה מהירה.אני לא מכיר את עולם הדיאטה בכלל.זה זר לי.

05/08/2018 21:01
ציפרלקס     ו    לירון שמעוני לירון שמעוני    
« הודעה נוכחית

שלום יהודה, 
אכן ציפרלקס היא תרופה אשר מנגנון פעילותה (הקשור לזמינות סרוטונין) עלול לגרום לעלייה ממוצעת של כ 10% ממשקל הגוף, גם כאשר אין שינוי בהרגלי האכילה. 

לצערינו, גם כאשר מפסיקים ליטול תרופה הגורמת לעלייה במשקל, עצם ההפסקה אינה גורמת לירידה במשקל. 
ייתכן ועד היום הרגלי האכילה שלך גרמו למשקל גוף מאוזן, אולם כאשר האיזון מתערער, יש לערוך התאמות מחדש. 

איני ממליצה על דיאטות בזק או כדורים לירידה במשקל, שכן הללו לעיתים קרובות גורמים לעלייה מחודשת ונוספת. 
מציעה לך לקבוע פגישה עם איש מקצוע מתאים (דיאטן/ית קליני/ית) לצורך התאמת תוכנית אישית. 
בהצלחה! 

05/08/2018 21:05
גרסיניה קמבוגיה     ו    יהודה יהודה    

מה לגבי יעילות גרסיניה קמבוגיה. להרזיה

08/08/2018 12:36

הי יהודה , 
בבדיקה שערכתי לגבי תוסף התזונה, עלה כי אין מספיק מחקרים התומכים בו בהקשר של ירידה במשקל ודיכוי תיאבון. 
חוזרת על המלצתי הקודמת -  אין תחליף לקבלת המלצות אישיות המתייחסות בפירוט לאורח חייך ולהרגליך. 
בהצלחה! 

05/08/2018 21:06
גרסיניה קמבוגיה     ו    יהודה יהודה    

מה לגבי יעילות גרסיניה קמבוגיה. להרזיה


תוכן מומלץ
קהילת דיאטניות - בואו הצטרפו
Copyright © 2019 dietitian.co.il כל הזכויות שמורות
אתר דיאטניות מציג בפניכם מידע ועסקים מומלצים מתחום דיאטה
מחפשים דיאטנית מומלצת? נשמח לעמוד לרשותכם
אנחנו עובדים עם דיאטניות מובילות בישראל - השאירו פרטים ונדאג להפנות אליכם את הטובים ביותר

שם מלא:
טלפון:
אימייל:
יישוב:
אנחנו לא נשלח אליך SPAM לאימייל, המספר יעבור לספקים מומלצים בלבד!