אמרת דיאטה אמרת אולגה רז

31/08/2009    http://www.dietitian.co.il/

מה השינוי שיצרה אולגה רז? ובכן, היא הבינה שהקושי העצום בדיאטה, לא בהכרח נובע מביצוע הדיאטה כשלעצמה (דבר שהינו קשה מאוד כמובן) אלא מהעובדה להפוך את הדיאטה לשיגרת חיים. לכן היא בונה לפונים אליה, תוכניות דיאטה, שיהיו בריאות, מגוונות וטעימות.

אחת ההמצאות של אולגה רז, היא דיאטת לחם . דיאטת לחם מבוססת על ההבנה, שדיאטה היא איננה דבר חד פעמי, אלא דבר מתמשך אותה צריך לקיים כל הזמן. לכן מי שמבקש לעבור דיאטה, צריך להנאות ממנה ולא לסבול, לא להרגיש שונה מאחרים והכי חשוב, לא לוותר על דברים שהוא אוהב. דיאטת לחם מבוססת על בניית תוכנית שתתאים לכל אדם בכל מצב, אם זו בבריאות טובה ואם זה בחולי.

התוכנית נעשית אחרי אבחון של המטופל, האבחון כולל סקירה של מצב בריאותו, משקלו, היקפי גופו, בדיקות מעבדה שונות, וכדומה. אחרי שכל הפרטים נמצאים, מתחילים להכין למטופל תוכנית הרזייה שתתאים לו, כזו שמצד אחד תעזור לו להפחית ממשקלו את הקילוגרמים המיותרים ומצד שני, תאפשר לו להמשיך להנאות מאוכל ולא לוותר על שום מאכל אהוב.

אצל אולגה רז, תוכניות דיאטה נעשות בצורות שונות. הן יכולות להיעשות באופן פרטני, טיפול אחד מול אחד. הדבר נכון במיוחד כאשר מדובר בחולים (מחלות לב, כלי דם, סכרת ועוד) או לאנשים המבקשים לעבור טיפול פרטני ואישי. למשל נשים בהיריון, ספורטאים, ילדים ונוער. אז העבודה מתבססת על יצירת הרגלי תזונה נכונים, בחירת ויטמינים נדרשים ועוד.

לעומת זאת, ניתן גם לעבוד בקבוצות. קבוצות הרזייה הן דבר פופולארי מאוד במרכז של אולגה רז. קבוצות אשר עוברות ביחד תהליך של הרזייה, שינוי בהרגלי האכילה, שינוי באורח החיים, היכרות טובה יותר עם הגוף. העבודה המשותפת מאפשרת לכל החברים בקבוצה לעבור את הדיאטה בקלות וחשוב לא פחות, לשנות את הרגלי החיים שלהם ולהתרגל לדיאטה, על מנת להפוך אותה לשגרת חייהם.

לסיכום, כפי שציינו בתחילה וכפי שמצויין במרכזים של אולגה רז, כאשר פונים לאולגה רז, לא עושים דיאטה אלא עושים אולגה רז.


© זכויות יוצרים – מאמר זה מובא על ידי אתר dietitian.co.il, הינו בבעלותו הבלעדית והשימוש בו כפוף לתנאי השימוש המפורטים באתר. למען הסר ספק, מובהר בזאת כי אין לצלם ו/או לשכפל ו/או להעתיק ו/או לפרסם ו/או להעביר מאמר זה, או חלקים ממנו, לאף גורם. הפרת האמור לעיל בכל אופן או צורה אסורה בהחלט. בעלי המאמר יפעלו וינקטו בכל הצעדים המשפטיים העומדים בפניהם בכל מקרה של הפרה של תנאים אלו. במידה ואתם מעוניינים להשתמש בתכנים או חלק מהם – פנו אלינו דרך טופס יצירת קשר


מעוניינים לקבל פניות מדיאטניות מומלצות?
שם פרטי ומשפחה   
טלפון   
אימייל  
אזור מגורים   
תחום הפניה

לפניך בעלי מקצוע מומלצים בתחום דיאטנית


נעמי ברזילי-תאני

נעמי ברזילי-תאני
פארק תעשיות השרון קדימה 60920

טלפון - 09-8910688 09-8910688
טלפון נוסף - 052-2341748 052-2341748

שמי נעמי ברזילי-תאני, בהכשרתי אני דיאטנית קלינית M.Sc, בוגרת תואר שני בתזונה קלינית מטעם האוניברסיטה העברית. יש לי קליניקה פרטית באזור השרון, שם אני מטפלת בעודף משקל\השמנה (במבוגרים ובילדים) בגישה חדשה וייחודית המתמקדת באכילה בריאה תוך זיהוי תחושות..

קטגוריות:
דיאטנית, תזונה נכונה, מוצרי הרזיה
התמחות:
דיאטה לילדים, שומרי משקל מתכונים, מחשבון BMI, מתכוני בריאות, דיאטנית קלינית
כרטיס מורחב כרטיס מורחב
מיכל קאירי-דיאטנית קלינית

מיכל קאירי-דיאטנית קלינית
מעוז אביב תל אביב

טלפון - 03-6472325 03-6472325
טלפון נוסף - 054-5675005 054-5675005

מיכל קאירי היא דיאטנית קלינית. ד"ר קאירי היא בעלת תואר ראשון B.SC בתזונה מהאוניברסיטה העברית., ובוגרת תואר שני M.SC בהצטינות, באפידימיולוגיה ורפואה מונעת באוניברסיטת ת"א.

קטגוריות:
דיאטנית
כרטיס מורחב כרטיס מורחב
ליאורה חוברה-דיאטנית M.Sc

ליאורה חוברה-דיאטנית M.Sc
יהושע רבינוביץ 11 חולון 58671

טלפון - 03-5541177 03-5541177

ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית משנת 1987 , מובילת דעה בתחום התזונה בארץ, ובעלת שם בטיפול רפואי קליני- מערבי . טיפול המשלב אימון אישי (Coaching) עם רפואה משלימה בתזונה על פי התפיסה של רפואה סינית, צמחי מרפא וארומותרפיה.

קטגוריות:
דיאטנית
כרטיס מורחב כרטיס מורחב
לרשימת כל בעלי המקצוע בתחום דיאטנית

חיפוש דיאטניות

בחר קטגוריה:

בחר יישוב:

שאלה האם באמת אכילת לילה שונה מאכילת יום?
25/07/2010
תשובה זו חצי אמת. הגוף צריך לישון 7 שעות. אין זה משנה אם ישנים ביום או בלילה, תלוי בסוג העבודה ובאופי..
שאלה האם יש אמת באמירה "עצמות גדולות"?
06/07/2010
תשובה למעשה כן. המסה הרזה (היינו משקל כל החלקים שאינם שומן בגוף, כולל מים, שרירים, עצמות וכדומה) משתנה..
יתרונות של תזונה ים תיכונית
28/01/2010

בתור ישראלים אנו מתיחסים כמובן מאליו לתזונה הים תיכונית. מחקרים מעידים על כך..

» המשך    
ניתוח קיצור קיבה - רק תחילת הדרך לירידה במשקל
09/11/2009

ד"ר אסנת רזיאל, כירורגית מומחית לניתוחי הרזייה, המנהלת הרפואית של..

» המשך    

תגיות בתחום דיאטנית

קטגוריות פופולאריות

ערים פופולאריות